5/4 Tillbaka i träning igen. | Tbft

Tbft

Annons

5/4 Tillbaka i träning igen.

Då är jag tillbaka i träning igen efter några dagars vila pga förkylning och lite feber.

 

Har hunnit med 2 pass. På pass 1 skulle jag i vanlig ordning köra bänk, böj och mark. Tränade med min träningskompis Jimmy bänken Karlsson som skulle ge sig på att höja sitt pb i bänken med 5 kg vilket innebär 175 kg som flög upp riktigt kul att se. kommer ev upp ett filmklipp på det hela så småningom.

Själv körde jag ett halvbra bänkpass, men jag skyller på förkylningen. När jag gick över till marken, skulle jag göra 8 set ettor utan bälte, men det slutade med kramp i tårna och sedan vaden så det var bara att lägga ner igen 🙁

Därför blev det ett pass enbart för överkroppen med bl a lite viktade dips som ni kan se på filmen. Skulle försöka mig på ett nytt reps pb med 50 kg i bältet men slutade på 12 reps har gjort 15 men men det slår jag nästa gång. Jimmy gjorde så klart 13 st ;)Blev även lite militärpressar och trieps övningar.

I dag lördag fick jag gjort mina 8 ettor i marken och lite böj o bänk förstås.

Skall skriva ett längre inlägg varför jag tränar som jag gör och tränar bänk 2 dagar efter varandra t ex. Jag gör alltid mina egna program och har mina egna teorier om hur jag skall bli bättre och starkare, men som sagt jag kommer skiriva ett längre inlägg för er som är nyfikna på hur jag tänker.

Trevlig helg…

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats