Genrep fitness five 21/14 | Tbft

Tbft

Annons

Genrep fitness five 21/14

Dips fitness five 2013image

 

Hej!

Bilder från fitness five 2013 dips och bicepscurl.

Jag tränar på i vanlig ordning med bänk, mark och böj och lite annat smått och gott 4 ggr i veckan känns riktigt bra, är aldrig riktigt fräsch i kroppen men känner att jag ökar i det mesta sakta men säkert så förhoppningsvis så kommer en formtoppning och lite vila göra att det kommer bli riktigt bra när det är dags att tävla.

Fitness five 2014

I år kommer jag att delta i fitness five deltävlingen som kommer att äga rum i mmsports butik i malmö den 18:e maj. Har ni inte varit i butiken är den värd ett besök väldigt fin, om inget annat så kom den 18:e maj.

Jag och en kompis som oxå kommer att tävla den 18:e körde ett genrep i helgen. Det gick över förväntan då jag inte tränat någonting för det och väger betydligt mer än föra året. Grenarna baseras på ens kroppsvikt.

Jag fick ihopp 130 reps och föra året gjorde jag 128 på tävling och mitt mål är att slå de 128.

Bänkpress på 100% av kroppsvikt 82,5 kg blev 20 reps ( ok)

Bicepscurl på 50% av kroppsvikt 40 kg  22 reps (ok)

Knäböj på 150% av kroppsvikt 122,5 kg 12 reps ( fick mjölksyra inte alls nöjd )

Chins kroppsvikt 33 reps (ok)

Dips kroppsvikt 43 reps (ok)

Vikten avrundas till närmsta 2,5 kg jag fuskade lite väger lite mer nu, men kommer gå ner ngt kg eftersom jag kommer tävla i -83 kg när jag tävlar i styrkelyft.

Kommer lägga in lite fitnessfive träning i mina vanliga pass, så med det och lite formtoppning bör jag slå 2013 prestation utan några större bekymmer.

Det går fortfarande anmäla sig om man känner för att utmana sig själv lite.

Ha de…

 

 

 

 

 

 

 

 

Kommentarer

Kommentera

Läs mer om hur vi behandlar personuppgifter i vår integritetspolicy.
Annons
stats